مترو مشهد روز دوشنبه (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) رایگان است سرویس‌دهی رایگان اتوبوس‌رانی مشهد در روز رحلت حضرت امام‌خمینی‌(ره) و روز دحوالارض اعمال‌قانون یک‌ هزار و ۳۶۵ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۳۸ نفر در تصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) ۵۳ درصد حریق‌ها در مشهد منشأ برقی دارد ترافیک سنگین پیرامون حرم امام‌رضا(ع) (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) سلیمی: پیام پویش نائب الزیاره همدلی و وحدت است پیشرفت ۷۳ درصدی رینگ پیرامونی بوستان ۷۳ هکتاری کرامت در مشهد مترو مشهد روز شنبه (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) رایگان است سرویس‌دهی رایگان اتوبوس‌رانی مشهد ویژه روز زیارتی امام‌رضا‌(ع) (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) قائل‌شدن حق بازتعریف فضاهای شهری برای شهروندان آیین افتتاحیه نخستین همایش ملی برنامه‌ریزی، توسعه و تسهیل زیارت و گردشگری در مشهد | مدیریت شهری، متمرکز بر توسعه فرهنگ زیارت است + فیلم ۴۲۲ واحد مسکونی شهری که درپی سیلاب مشهد آسیب‌ دیده‌اند، نیاز به بازسازی دارند اعمال‌قانون ۲ هزار و ۶۲ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۷۳ نفر در تصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در میدان آزادی و میدان سپاد | فوت راکب موتورسیکلت در تصادف هم‌زمان با کامیون و سواری در مشهد (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) بازسازی آسیب‌های ناشی از سیلاب در مشهد سرعت می‌گیرد + فیلم مصدومیت ۲۴ نفر در خراسان‌رضوی بر اثر حوادث ترافیکی طی شب گذشته (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) آغاز به‌کار نخستین نمایشگاه کشت گلخانه‌ای و تجهیزات وابسته در مشهد | معرفی دستاورد‌های حوزه تجهیزات منزل با حضور ۸۶ تولیدکننده ایرانی + فیلم برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی در مشهد نیازمند بررسی بیشتر و جدی‌تری است فرماندار مشهد: سیلاب اخیر مشهد طی دو قرن گذشته بی‌سابقه بوده است
سرخط خبرها

تقلید در نماهای شهری، عامل آشفتگی بصری در معماری

  • کد خبر: ۹۸۷۲۵
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
تقلید در نماهای شهری، عامل آشفتگی بصری در معماری
نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در برخی نما‌ها شاهد تقلید هستیم؛ تقلیدی که کامل هم نیست و مردم را دچار آشفتگی بصری در معماری کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در برخی نما‌ها شاهد تقلید هستیم؛ تقلیدی که کامل هم نیست و مردم را دچار آشفتگی بصری در معماری کرده است و مبتنی بر هویت فرهنگی و تعلقات تاریخی و تمدنی ما نیست. باید نما و معماری را به جایگاه واقعی اش برسانیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر مشهد، مهدی ناصحی در نشست «نقاب بر شهر» که با موضوع واکاوی ریشه‌ها و پیامد‌های معماری کلاسیک در سیما و منظر شهری مشهد، به همت مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر برگزار شد، افزود: معماران و فعالان این حوزه باید به کمک بیایند و وضعیت را سامان دهند.

زیرا شورای اسلامی شهر فقط قانون گذار است. نگاه به این حوزه باید نگاه اصولی و دارای جهت درست باشد. سازوکار معماری را باید به سمت ارتقای مزیت‌های نسبی پیش ببریم تا از این طریق بتوانیم تمدن ساز باشیم.

وی افزود: امیدواریم با مدیریت صحیح در راستای تحقق آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی گام برداریم و اندیشه‌های سیاسی حضرت امام (ره) را به رویه‌های جریان ساز و تمدن ساز تبدیل کنیم. ناصحی ادامه داد: اصولا در معماری ایرانی و اسلامی هیچ المان بدون کارکردی نداریم و برای هر اثر معماری یک یا چندین کاربرد ویژه تعریف شده است.

ضوابط معماری و شهرسازی؛ فرصتی برای بروز و ظهور هنر اصیل

رئیس کمیسیون عمران، حمل ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر نیز در این مراسم گفت: اگر در بحث معماری و نما، ضابطه سلبی پیشگیرانه نداشته باشیم، تخلف و انحراف را شاهد خواهیم بود و هنر اصیل هم بروز و ظهور پیدا نمی‌کند.

ایمان فرهمندی با اشاره به نقش‌های مختلفی که آثار معماری و بنا‌های ایرانی در گذشته داشته اند، اظهار کرد: شکل و شمایل و اجزای بنا‌های قدیمی مانند طاق و... شاید اقتضائات زمان بوده است تا سازه از نظر ایمنی و پایداری وضعیتی مناسب داشته باشد.

وی با بیان اینکه نبود ضابطه در بحث معماری، مجال مناسبی برای فرصت طلبان فراهم می‌آورد، افزود: برای ذائقه سازی، دوری از شلختگی و اتفاقات ناشایست باید ضوابط حداقلی داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->